Wednesday, October 20, 2010

Jalan2 Makan2.






Salam semua ..saje nak memenuhkan blog ..

Pada  9/10/2010  yang lepas harijadi anak Anna yang no.2 baru masuk umur 8 tahun jadi dia ajak la Mama dengan Abah dia pegi jalan2 dengan request nak makan2 .Jadi sempena harijadi dia kami pun ikut je la bawak dia gi jalan2 .Kami pegi Giant plentong bila sampai sana trus dia nak makan jadi kat Giant tu kan ade MCD ,KFC dan Pizza Hut jadi kami semua suruh dia pilih nak makan ape.. dia pilih nak makan Pizza Hut kami pun ikut je la kan birthday boy.
Hah.... lepas tu nah kau oder sampai 3 set personel pizza sabor je la dibuatnye...gasak la makan nak jangan tak makan .
Ape pun Mama dan Abah doakan semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, jadi anak yang soleh dan menjadi anak yang berguna dan berjaya hendaknye...aminnnn....




1 comment:

ustaz CS said...

HAPPY BIRTHDAY HAKIMI......

Related Posts with Thumbnails