Monday, October 18, 2010

MINGGU EXAM.



Selamat malam semua mata tak mengantuk lagi ni tengah rajin up date ,kalau datang malas jangan harap la nak update bersawang la jadi nye .
Bukan ape mak ke anak yg tension bila anak2 nak exam???minggu ni minggu exam maklum la da nak cuti sekolah panggal ke 3 tak lama lagi.
Esok bermula la exam sekolah agama bagi tahun 1,2 dan 3 dulu minggu depan tahun 4,5,6 plak kan.Minggu depan start sekolah rendah pulak exam aduh sakit kepala mak bapak dia ...anak2  ni kalau time exam selambe je,... relax je kite ni pulak macam nak pecah kepala pikir bole ke x jawab nanti puas la membebel nasihat kan ape yg perlu dia ambik endah x endah je. 
 Anna anak dua orang tahun 2 dan 3 .
Kite ni puas la membebel suruh baca kitab sampai sakit2 gigi dibuatnye dia orang selambe je...sabor je la..
Bila kite tanya esok bole ke jawab ..dia kata bole...mudah-mudahan bole le menjawab esok...
Mama dan abah  doa kan anak2 mama berjaya insyaallah....




1 comment:

Sis-Lin said...

ye ana,semuga anak2 kita berjaya hendaknya....aminnn

Related Posts with Thumbnails