Sunday, October 17, 2010

Lepak2 dengan EX- Classmate.


Semalam Anna de pejumpaan dengan ex classmate kat City Square.Nasib baik la hubby bagi pegi..
Kami semua adalah dlm sebelas orang mula2 nak duduk  kat Starbuck memandangkan tempat duduk x cukup kami berpindah pulak ke Season .
Sampai kat Season pun ramai kami menunggu kejap nasib baik la orang2 yg tengah makan kat situ cepat bangun kalau yg de yg jenis dok berbual lama masak la kite org..
Mula2 pekerje ni pun set up la meja untuk kami semua ni kat luar,ok la asal dapat tempat duduk , ade la pulak sorang pompuan ni memang cerewet sikit x nak kat luar nak duduk kat dalam juga ,ape lagi pekeje kat situ pun buat la muka macam muka ape ..xxxx...gasak la kite makan bukan x bayar kan.
Nak tak nak pekeje tu set up kan meja kat dalam juga...ape lagi jadi la isu pekeje dan supervisor ke leader dia ke x tau la mula la mengumpat bercakap2 pasal kami semua ...ade aku kisah....pas tu masing2 ni makan dan minum  macam tak  kenyang2 asyik oder je bayang kan la sebelas org punye kerenah nak itu la nak ini la gasak la macam2 ado..
Kalau berbual jangan cakap la  bercerita macam2 ade ketawa jangan cakap la da ak pandang kiri kanan lagi nasib baik la ari tu ramai kaum cina melayu kurang la kalau tak mesti mata memandang2 kan..hehe
Maklum la lama tak jumpa kan macam2 la perangai, memang best harap2 dapat la jumpa lagi.Malas nak cite panjang mari tengok gambar Anna dan kawan2.







Lepas makan,shopping pas tu makan aiskrim plak Finaz belanja kami semua...macam mana badan aku tak naik..???


p/s :- kadang 2 persahabatan bole mengembirakan kalau kawan kite ikhlas .
       :- kadang2 persahabatan bole jadi permusuhan kalau kite tak ikhlas.


Mudah-mudahan persahabatan ni akan berkekalan hendaknye aminnnn......


1 comment:

Sis-Lin said...

seronokkkk....tgk gaya kwn2 ana semuanya bekerja ke? :)

Related Posts with Thumbnails